top of page
  • Mikael Fougberg

Fasadmålning av villa & garage - Smedseröd, Uddevalla

Då var årets sista utvändiga målningsprojekt avklarad, där vi fick äran att komma tillbaka och måla ett nyuppsatt garage hos en kund som vi även målade om huset hos i somras här i Uddevalla =)

Huset hade tidigare blivit målat med kulör: S0502-Y, men för att huset skulle få sig en uppfräschning så valde vi att byta kulör till Vit. Ingen brytning, utan helt enkelt VIT. Och väldigt vilken skillnad det gjorde för huset, det blev ett rejält lyft samtidigt som det nu smälter in lite mer i grannskapet då de flesta hus lutar åt det vita hållet.


Färgval: Alcro Bestå Briljant, Vit

Denna sommar har verkligen flugit iväg och nu sitter jag här i oktober och skriver detta blogginlägg. Det känns som att det var igår som jag stod där och jagade skuggan för att kunna stå i och måla.


Nu tar vi dock höst och går in i värmen för att arbeta med inomhusprojekt under vinterhalvåret. Kommer dock att lägga upp lite fler blogginlägg från diverse utomhusprojekt som vi har gjort under detta året så håll gärna utkik efter lite uppdateringar =)


Vill även tacka för förtroendet av dessa kunder att låta MFO Måleri AB få hjälpa till med målningen av deras hus, och dessutom låta oss komma tillbaka för ytterligare målning av garaget! Stort tack! =)


Önskar er alla en fin höst, på med reflexerna och kör försiktigt där ute på vägarna!


Ha det bäst!

/ MikaelPS. Till er som funderar på att anlita målare inför sommaren 2023, så rekommenderar jag er att vara ute i god tid då schemat fort blir fullbokat. Mitt telefonnummer: 073 701 86 72

Komentar


bottom of page