top of page
  • Mikael Fougberg

Din målare i Uddevalla, när du vill ha trygghet & kvalitet!

Hej på Er & välkommen till MFO Måleri AB – målare i Uddevalla, STO & Fyrbodal. Vi är Din målare när du vill ha trygghet & kvalitet!Tänkte i detta inlägg berätta lite kort om oss som ett måleri, vad vi står för och hur vi arbetar.


MFO är en förkortning på Mikael Fougberg, det är jag som driver MFO Måleri AB och är din personliga målare i Uddevalla, med omnejd.


Vi utgår från Uddevalla och arbetar runt i Ljungskile, Stenungsund, Orust, Trollhättan och Vänersborg dvs. STO & Fyrbodal området.

Mikael Fougberg – Har gymnasieutbildning & gesällbrev, med erfarenhet i branschen sedan 2007.


MFO Måleri AB står för trygghet & kvalitet! Vi vill att ni som kunder ska känna trygghet när ni anlitar oss.

Trygghet i att vi tar hand om er och ert projekt, samt ser till att vägleda er vid eventuella frågor och funderingar. MFO Måleri AB garanterar dig en personlig service och snabb återkoppling!

När ni kontaktar oss kommer vi gärna förbi på ett kostnadsfritt hembesök, ger rådgivning och ni får en pris uppskattning på ert projekt.

Inför ett arbete kommer vi överens om allt från material, kulörer, tidsplan, förväntningar och annat viktigt inför start.

Vi ser även till att ha en tydlig dialog under arbetets gång så att ni som kund tydligt känner till vad som händer och är med under processen ända fram till slutresultatet.

Vi arbetar varsamt och försiktigt för att inte göra åverkan på eventuella möbler, golv eller väggar som inte ska målas, spillas färg på och framför allt inte skadas.

Tre enkla regler som vi följer: Vi tar av oss skorna innan vi går in. Vi täcker ordentligt. Vi städar efter oss!

Kund nöjdhet, kompetens och kvalitet är vår största prioritet!


När vi lämnar över produkten ska ni känna att ni har fått det allra bästa, den bästa produkten men också kundservice.


Vid projektets slut gör vi en egenkontroll, och därefter går vi alltid igenom projektet tillsammans med er och säkerställer att arbetet har matchat era förväntningar.

Det ska vara enkelt, personligt och framför allt professionellt att anlita oss!


När ni letar efter en målare i Uddevalla med omnejd och snubblar över MFO Måleri AB, eller när ni har hört om oss, vill vi vara det självklara valet inför ert målningsbehov för er bostad, fritidshus eller företag.

Det var allt för denna gång, hoppas att ni har fått en större inblick om vilka vi/vem jag är och hur vi arbetar.


Hoppas att vi hörs och ses! :)


/ Mikael


Commenti


bottom of page