top of page
  • Mikael Fougberg

Från lackad till vitt trapphus - Kyrkenorum, Stenungsund

Här har vi ett mycket fint och roligt projekt som gjordes i våras, målning av en lackad furutrappa. Det var mycket arbete med detta och det tog mig drygt två arbetsdagar att gå från toppen ner till botten vid varje behandling:

  • Slipning/nedmattning med slipmaskin

  • Två stryk med grundfärg – BIN Advanced Kvist & isoleringsgrund

  • Diverse fogning och spackling av större hål och springor

  • Två stryk med färdigfärg – Lady Surpreme Finish i kulör: S0500-N
Jag har gjort många trappmålningar genom åren med detta var nog ett av mina största när det gäller snickeri & trappmålningar i fyra sektioner med allt från handledare, spaljéer, vanglar och trappsteg.

Det var dock väldigt roligt och mina kunder var väldigt tålmodiga som fick organisera om varje gång jag skulle ge mig på trappstegen, men vi gick i mål och det med flaggan i topp och det blev ett otroligt lyft för hela huset med ett vitt trapphus!


Vill tacka dessa kunder, Marina & Mattias för sitt tålamod och förtroende att låta MFO Måleri AB hjälpa till med detta fina projekt!

Med handen på hjärtat så hade jag gärna gjort om det igen! =)

Ha det gött!

/ Mikael


Comments


bottom of page