top of page
  • Mikael Fougberg

Gesällbrev - MFO Måleri ABHej på er, och välkomna till det allra första blogg-inlägget! =)Firade med en sockerbomb när gesällbrevet äntligen hade anlänt! =)

Syftet med bloggen är att ni som kunder, potentiella kunder och samarbetspartners, eller till och med mina måleri-kollegor, ska få en inblick i MFO Måleri AB.

Jag kommer att dela med mig av bilder, kanske lite tips och trix i den mån jag kan, samt att skriva av mig lite rent allmänt om olika projekt och saker som händer inom verksamheten.

Men, till att börja med så vill jag presentera mig själv – Mikael Fougberg heter jag och det är jag som driver MFO Måleri AB.

Kort om mig

Jag bor i Uddevalla som också är utgångspunkten men jag rör mig runt här på västkusten mellan Stenungsund, Tjörn, Orust och ända upp mot Lysekil, Trollhättan och Vänersborg.

Är uppväxt i Henån på Orust. Det var också där som jag började min måleri-karriär 2007. Sommarjobb ledde till gymnasiet och lärlingsutbildning som sedan ledde till ett godkänt gesällbrevs prov efter 6800 timmars utbildning & lärlingstid.

En gammal selfie från 2014 under pågående slipning.
Utbildningen inom måleri är tre år på gymnasiet med 3–4 dagars praktik i veckan. Sedan ytterligare två års utbildning som lärling på ett måleriföretag som har kollektivavtal.

För att detta inte ska bli allt för långt så avslutar jag detta blogginlägg med visa lite gamla bilder mellan 2009-2015.

Ha det så bra!
コメント


bottom of page